JAG SKA SAKNA DIG I MORGON

Har letat igenom hela SVD tidning för att hitta en artikel om svensk secondhand butiker i Stockholm. Hittade den efter massa svordommar. Men nog med sånt fint nu. Dags att dra på sig kläderna och dra ut. Fota allt jag ser. Sedan gitarr som gäller.

(C) Mika


JAG VILLE LEVA FARLIGT SÅ JAG SLÄNGDE MINA SKOR MEN NÄR MAN VÄNTAT FÖR LÄNGE BLIR INGET SOM MAN TROR.

Har inte fotat på väldigt länge. Gitarren tar upp min fina tid just nu. Men här får ni några 3 dagars gamla bilder som jag bjuder på. Enjoy.

(C) Mika
(C) Mika
(C) Mika
(C) Mika
(C) MIKA
(C) Mika
(C) Mika
(C) mika
(C) Mika
(C) MIka

Strängt copyright by Mika Wallin . S


Jag mår bra och det blir vackert och lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan alla ser likadana ut.

Jag har fått världens snyggaste skor. Jag känner mig värkligen som en jätte i dom. En fin jätte. Jag och pappa var på hötorget och drog in till PUB och köpte ett par DR.MARTENS svarta. Riktigt sköna. Sedan drog vi oss ner till Monki men det var dock en alldeles för lång kö och trångt. Har suttit och övat sjukt länge på gitarren. Det känns värkligen som om mina fingrar snart ska gå av. Spelar I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS - Foreginer. Kan alla acorder den ska bara finslipas lite. Sitter och lyssnar på en underbar CD-skiva. Melissa Horn , värd att lyssna på. Jätte fina texter.

DINA DRÖMMAR BLIR ALLT SVÅRARE ATT SE NU OCH MINA FINNS SNART INTE LÄNGRE KVAR.

Har fixat ny header och allt på bloggen. Lite mer vintrig känsla. Hoppas ni tycker om den.

It happend so fast.

Oj jisses! Tiden går fortare en min växt. Det har värkligen hänt mycket på sistonde. Förlorat alla mina sinnen sen fredags då vi alla elever fick se lärarna i kort kort. (Jag kan säga att det var en sån hiiimla underbar syn). Mina underbara kompisar hade smygfotat våran matte/NO lärare i kort kort och satte den som bakgrundsbild på mobilen. Stackars mobil, inte konstigt att den dampa i 3 dagar efter fredagen.

Sitter och stressar halft ihjäl mig på massa julklappars som ska ges hit och dit. Glöm int att julrimma på era paket ; )

Har vart med Alma idag, självklart tog jag med mig kameran. Vi fotade några flumbilder och drack julmust med vaniljglass och snodde godis från hennes lillasyster. Det var riktigt trevlans.

Ni får även ursäkta min ultimata lathet och oaktivitet, ska bli bättre!

(C) Mika
(C)Mika
(C) Mika(C) Mika(C) Mika
(C) Mika
(C) Mika
(C) Mika

Hahhaah, är vi inte fina? ; D


They made a statue after us.

Uppe i Dalarna utan kortläsaren. Så duktig jag är (Y) dessutom bildlöst inlägg tyvärr. Vart så himla besviken när jag fick veta att vi inte skulle klampa i våt myrmark och halvsjunka i iskallt vatten. Hälsa på björnar och leka Olle i skogen, så otroligt tråkigt att det int vart av. Istället väntar 4 timmars hemresa snart. Det börjar bli fint ute iallafall, kanske kan ta några kort endå.


Det var inte meningen att du skulle hitta mig.

 Mikas musikband <--- klicka på länken och Spotify öppnas. Länken syns ej men följ pilen. Int Spotify? Skaffa gratis invites www.slempa.com

.






Det lyser en lampa brevid din lägenhet.



Mika J,s sko.

(C) Mika

(C) Mika



Underbara ord kom till mig, ja kom.

Oj oj det var riktigt länge sen bloggen fick sin uppdatering. Men ska appsolut förbättra mig! Ny header ska fixas så småning om sen (Om jag har ork tid ev.) Men nu får ni njuta av ett långt inlägg.

Gud det var värkligen länge sen jag lyssnade på Beatles. Men jag fick en liten längtan till alla fina minnes låtar man hörde sina föräldrar spela när man var liten. Fick dessa flashbacks när vi hade musik-tävling idag då en kille började sjunga på "I want to know what love is" - Foreigner, otroligt fin låt! Ska lära mig den på Gitarr när den kommit hahah!

Snart är det jul och det märks ganska tydligt på folk. Har suttit uppe hela helgen och gjort massa julklappar till nära och kära samt vänner, så mina fingrar är ganska av kan man säga hahaha.

Lucia på fredag också! Måste ju lära sig texterna och läxa om religion imorgon också ev öva till prov antagligen. Mycket att hålla koll på.



RSS 2.0